Egyedi igényfelmérés

A személyes találkozásunk során átbeszéljük Önnel a konyhabútorral szemben támasztott egyedi igényeit. Célunk az, hogy minél pontosabban megismerjük a tervezett konyhabútor hogyan tudna az Ön mindennapi életébe tökéletesen beilleszkedni úgy hogy az funkcióban és stílusban is megfeleljen az elvárásoknak.


Árajánlat készítés

Az igényfelmérés során kapott adatokat feldolgozzuk és elkészítjük az árajánlatot a konyhabútor garnitúrára maximum 5 munkanapon belül. Az ajánlatot átküldjük emailben vagy átbeszéljük a részleteket és a lehetőségeket egy személyes találkozás alkalmával.


3D látványterv készítés

Ha az árajánlat alapján úgy dönt, hogy velünk szeretné a konyhabútorát kiviteleztetni, akkor elkészítjük az árajánlatban szereplő konyhabútorra a 3D számítógépes látványtervet. A látványterv átbeszélése után van lehetőség a terv módosítására, színek, stílusok változtatására mindaddig, amíg meg nem kapjuk a végleges tervet, ami megfelel minden elvárásnak. Ha csak 3D számítógépes látványtervet szeretne elkészíttetni velünk, akkor annak sincs akadálya. A terv elkészítésének és 2 óra konzultációnak a költsége 75.000 Ft, mely alatt 2 variációs konyhaterv létrehozására is van lehetőség.


Szakmai tanácsadás

Minden konyhabútor vásárlónknak a vásárlási folyamat során szakmai tanácsadással segítünk. Elmagyarázzuk és bemutatjuk az anyagok közötti különbséget, feltárjuk a tervekben és a funkciókban lévő előnyöket és hátrányokat. Segítünk kiválasztani a konyhai munkavégzéshez szükséges készülékeket és kiegészítő termékeket.


Helyszíni felmérés és felelősségvállalás

A megrendelés előtt elvégezzük a konyhabútor helyének a felmérést. Lemérjük a helyiség méreteit és a már elkészített kiállásokat. A helyszíni felmérés minden esetben szükséges, mert ez után mi vállaljuk a felelősséget, hogy a tervezett konyhabútor garnitúra az adott helyre pontosan beférjen.


Kiállási rajzok készítése

A felmérés alapján elkészítjük a villany, gáz, víz csatlakozások kiállási helyeit és a falburkolatának méretezését. A terveket nyomtatott formában adjuk át és kérés esetén átküldjük email-ben is. A kivitelezést végző szakemberekkel szükség szerint a helyszínen átbeszéljük a konyhabútorhoz igazított kiállások helyeit. A készre jelentés után ellenőrizzük a csatlakozási pontok meglétét és méreteinek helyességét.


Szakszerű beépítés

Minden konyhabútorunkat cégünk alkalmazásában álló asztalosmester technikusaink építik be. A szerelőcsapatunk szakmai felkészültsége és a technikailag rendelkezésre álló eszközeik biztosítják a minőségi konyhabútorok megfelelő színvonalú beépítését is. A nálunk vásárolt háztartási készülékeket díjmentesen beépítjük a konyhabútorba. A vásárlónak csak a hálózatra történő rákötéseket kell biztosítania. Ha szeretné ennek szervezését is átvállaljuk, hogy a konyhabútort teljesen kulcsra készen vehesse használatba.


Garancia

A konyhabútorainkat minimum 24 hónap teljes körű garanciával kínáljuk, függetlenül a választott típustól és kialakítástól. A nálunk vásárolt készülékekre a gyári teljes körű garanciát kínáljuk. Meghibásodás esetén a készülék szervizével történő kapcsolatfelvétel és megoldás mindig egyszerűbb egy szakkereskedő segítségével, mint az önálló ügyintézés.


Szerviz

Az általunk beépített konyhabútorokat és vásárlóinkat a garancia után sem felejtjük el. Állandó szervizszolgáltatást kínálunk. Igény esetén átvizsgáljuk a bútort és elvégezzük az apró beállításokat, hogy megelőzzük a probléma kialakulását. Javasoljuk az átvizsgálást egy előre egyeztetett időpontban 2 évente elvégeztetni. Konkrét hibajavítást is végzünk a legtöbb esetben eredeti gyári alkatrészekkel.


Kérem tekintse meg konyhabútor kínálatunkat és várjuk Önt üzletünkben, hogy személyesen is tájékoztathassuk a lehetőségekről és megismerhessük igényeit. Több mint 20 év elteltével is törekvésünk változatlan!

Minőség, design, harmónia!