Szállítással kapcsolatos információk

A küldemények kézbesítése és szállítása futárszolgálattal vagy saját fuvareszközzel történik. A termék szállítási idejét a webáruház/ügyfélszolgálat ismerteti a visszaigazolási folyamat során. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Kiszállítási idő hétköznapokon 8-17-óráig történik.

A kialakult világpiaci és gazdasági helyzet miatt a termékek szállítási ideje nagyon változó, akár több hét vagy hónap is lehet, erről igyekszünk Önt minél hamarabb tájékoztatni. A nem "központi raktáron" lévő termékek esetében kérem várja meg a kollégánk telefonos visszaigazolását a szállítás várható idejéről. Kérem keresse előre ügyfélszolgálatunkat telefonon (06 20 279 7442) vagy e-mailben (info@reformkonyhabutor.hu) és érdeklődjön a termékek elérhetőségéről.

Házhoz szállítás díjszabása Magyarország területén

Kedvezményes szállítási díj a megjelölt termékek esetében: 2.990 Ft + utánvét díja: 1.200 Ft

Normál szállítási díj: 7.490 Ft + utánvét díja: 1.200 Ft

Több termék vásárlása esetén a drágább szállítási díj kerül felszámításra.

Ingyenes kiszállítás 600.000 Ft feletti megrendelés esetén.

A csomagok átvétele

Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével dokumentáljon. Ha szemre vételezés során, olyan sérüléseket lát a termék csomagolásán, amelyből feltételezni lehet a termék sérülését is, kérem ne vegye át a csomagot. Ezt jelezze a futárnak és ügyfélszolgálatunknak is, hogy minél hamarabb hibátlan terméket tudjunk Önnek küldeni.

A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén – 6723. Szeged, Brüsszeli krt. 3. – Reform Konyhabútor Stúdió

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy a webáruház munkatársának kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a Szolgáltatót nem kötelezik, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

Jótállás

A reformkonyhabutor.hu kínálatában szereplő termékek magyarországi gyári garanciával és országos szerviz hálózattal rendelkeznek.

Kizárólag magyarországi beszerzésű, teljes körű garanciát biztosító készülékeket forgalmazunk, a gyártó által kibocsátott hivatalos magyarországi gyári garancialevéllel.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003.(IX.22) Kormányrendelet rendelkezései az irányadók.
A jótállási igény a jótállási jeggyel és a számlával együtt érvényesíthető. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a garancialevél címlistájában szereplő szakszervizeken kívül már más javította, illetve ha a készülék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.