Electrolux sütő ajándék szakácskönyvvel

Vásároljon most Electrolux SteamBake® beépíthető sütőt, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy Legyen otthon saját péksége című szakácskönyvet, hogy az első pillanattól fogva a legtöbbet hozhassa ki készülékéből.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajánlat kizárólag az Electrolux SteamBake® gőzfunkciós beépíthető sütőkre vonatkozik. Figyelem! Az Electrolux kombinált gőzsütők ebben a promócióban nem vesznek részt.

Az akcióban résztvevő SteamBake® gőzsütők

EOD3C40BX, EOD5C70BX, EOD5H70BX, KOD5H70BX, EOD3H70X, KOD3H70X, EOD5H70X, EOD5C71X, EOD5C71Z, EOD5C50Z, EOD6C77X, EOD6P76X, Y6POD57X, EOD6P71X, EOD6P71Z, EOD6P77X, EOD6P77Z, KODDP77X, EOD3C40BX, EOD6C71X, EOD6C77WX, EOD6P66WX, EOD6P77WX, EOD6P77WZ, KODDP77WX, EOD3C50TX, EOD3H50TX

Az akció időtartama: 2024. január 1. - december 31.

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását 2025. január 15-ig.

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

A Legyen otthon saját péksége című szakácskönyvben különböző kenyerek, kalácsok, piték, pogácsák, sós és édes péksütemények, valamint ínycsiklandozó desszertek receptjeit gyűjtöttük össze. A receptek mellett információkat talál az élesztő helyes felhasználásáról, a kovász készítéséről és a sütésre való felkészülés folyamatáról.

A szakácskönyvben 46 receptet talál, melyeket új SteamBake sütőjében elkészítve biztosan lenyűgözi családját és barátait.
 
Adjon hozzá egy kis gőzt, finomabb lesz minden!

Amikor SteamBake® funkciót használ, az első 15-20 percben gőz képződik a sütőtérben. A gőz finoman átjárja a tésztát, és megemeli. Ettől a leveles tészták, kelt tészták, égetett tészták szépen megemelkednek, laza állagúak lesznek. Miután a gőz elpárolog, a forró levegő finoman kérgesre süti a tészta felszínét. Minden süti olyan lesz, mintha egy profi cukrász készítette volna őket. Büszke lesz desszertjeire!