AEG A2SLT sótömb
AEG A2SLT sótömb

AEG A2SLT sótömb

Az AEG sótömb új megoldást képvisel a természetes és egészséges ételek, illetve a fűszerezés világában. A Himalája rózsaszín kősójából készített tömb melegíthető sütőben, főzőlapon vagy grillen, és hűthető a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Grillezett kardhalfilé.
Magasság (mm) : 81
Szélesség (mm) : 220
Mélység (mm) : 330

Készlet: Rendelésre

34 990 Ft

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Leírás

Színtiszta ízek. Természetes forrásból
Rózsaszín kősóból készített AEG sótömb, egyenesen a Himalája hegyeiből. A meleg ételek ásványi anyagokban és fűszerekben gazdagok, ezért nincs szükség plusz vajra vagy olajra – élvezze a természetes ízeket.
 
Egyetlen felület. Számtalan lehetőség
Az AEG sótömbre illeszthető többrétegű acélkeret a gondos tervezésnek köszönhetően kiváló hőátadást garantál. Süthet-főzhet vele bármilyen főzőlapon vagy sütőben. A keret nélkül közvetlenül a grillezőn is használhatja.
 
Közösségi főzés
A sótömb használatával akár az étkezőasztalon is elkészíthető a kívánt fogás – ez az igazi látványkonyha. A sütőből kivéve a természetes anyagok hosszú ideig forróak maradnak.
 
Tartsa forrón. Vagy hidegen
Melegítés vagy hűtés után tálalja az ételt a sótömbön. A felület hőmérséklete állandó marad, így egyszerűen megőrizhető minden fogás egyedi ízvilága.
Bővebben >>

Technikai adatok

Hasonló termékek