Világelső mosogatás most egy évig ingyen

2016.09.15. – 2017.09.30. között Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépéhez egy egész évnyi Miele UltraTabs Multi tablettát ad a Miele ingyen!

Az első 20-as csomag UltraTabs Multi tablettát az új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépével együtt kapja meg. A többi 14 csomagot azt követően veheti át postai úton, teljesen ingyenesen, hogy a termékregisztráció után megadja a készülékhez kapott kupon kódját a shop.miele.hu oldalon.

Rábízhatja magát az új G 6000 EcoFlex mosogatógépre.

Új: QuickPowerWash technológia

 

Az új QuickPowerWash mosogatóprogram és a kifejezetten erre a programra kifejlesztett UltraTabs Multi tabletta a lehető legjobb tisztítási és szárítási eredményt érik el. A legrövidebb idő alatt a legjobb „A” tisztítási teljesítmény.*

 

 

* A legjobb „A” tisztítási teljesítmény kevesebb, mint egy órán belül a Miele UltraTabs Multi tablettával együtt. TÜV Rheinland tanúsítvánnyal: „A QickPowerWash program mért tisztítási teljesítmény indexe a Miele UltraTabs Multi tablettával együtt 1,14, ami megfelel a legjobb "A" tisztítási teljesítmény osztálynak. (A refernciakészülék IEC "B" típusú tisztítószerrel tesztelve).

2017.02.10.

Vissza