No. 1 kávé élmény a Mieletől

Amellett, hogy a kávékülönlegességek megfelelő elkészítése prémium kávéfőzőt igényel, a kávébabnak is elsőosztályúnak kell lennie. Ismerje meg a Miele Black Edition No.1 kávékeverékét és kezdje a reggeleket a lehető legjobb módon: egy csésze finom kávéval!

 

 

Kávé a Miele ízlése szerint
 
A Black Edition No.1 kávékeverék a Vollmer privát kávéfeldolgozó üzemében, kifejezetten a Miele számára lett összeállítva. Az eredmény egy rendkívül harmonikus és kiegyensúlyozott keverék, amely négyfajta válogatott Arabica-kávébabot tartalmaz, Dél-Amerika hegyvidéki tájairól. Természetesen különleges figyelmet fordítanak a tisztességes kereskedelemre és az organikus körülmények megteremtésére. A babokat gondos kiválogatás után hagyományosan kézzel szüretelik, majd rendkívül finoman megpirítják.
Ízélményt megtartó csomagolás
 
A kávékeverék csomagolása 250 g-os aromamegőrző kiszerelésbe, kompozit alumíniumtasakokba, védőgázzal történik. Az aromaszelep lehetővé teszi, hogy a kávéból felszabadult gázok távozzanak, megakadályozva a minőségromlást. Egy idő után az aroma is eltűnik a gázok felszabadulása során, emiatt javasolt a keverék 18 hónapon belüli felhasználása, annak ellenére, hogy maga a kávé nem romlandó ennyi idő után. A feltüntetett szavatossági idő tehát az optimális ízélmény biztosítására vonatkozik.

 

 

 

 

Fair trade tanúsítvány
 
A Miele Black Edition No. 1 elismert fair trade termék. A fair trade elismerés a felhasznált kávébabokra vonatkozik. A nyersolaj után a kávé a világ második legnépszerűbb nyersen exportált terméke. Mint egykori „gyarmati” termék, a világpiaci tisztességtelen kereskedelem jelen van. A kávé azonban úttörő a fair trade kereskedelem területén. A fair trade kávé megvásárlásával és kereskedelmével a Miele értékesen hozzájárul a kávétermelő családok élet- és munkakörülményeinek javításához az alulfejlett országokban, valamint támogatja a környezetvédelmet. A kávészövetkezetek támogatást nyújtanak a klímaváltozás okozta változó éghajlati viszonyok mellett. Több információért keresse fel a weboldalt: http://www.fairtrade-deutschland.de.

 

2021.01.04.

Vissza