Minden ízlést kielégítő sokszínűség - Miele DG6001 GourmetStar gőzpároló

A Miele gőzpárolóiban készített ételek minden szempontból felülmúlják a hagyományos főzéssel készített ételeket: kevesebb vitamin vész el a párolás során, az ízvilág és az étel esztétikai megjelenése is sokkal jobb minőségű a „gőzfürdő” után.

 

A külső gőzfejlesztőnek és a nemesacél párolótérnek köszönhetően a Miele gőzpárolók rendkívül könnyen tisztíthatók. A sütőtérben nem keletkeznek bosszantó vízkőlerakódások, a sima falfelületek, főleg a párolótér alja pedig nagyon könnyen kezelhető. Az ételkészítési művelet után elég egyszer áttörölni, és minden újra száraz és fényes.

 

Akár egy adag, akár vacsora az egész családnak, akár mélyhűtött, akár friss élelmiszer - a párolási idő a Miele gőzpárolóban mindig egyforma marad. Nem szükséges többé az állandó mérés és a különböző párolási idők számítása.

 

 

Legyen az hal, hús, zöldség vagy gyümölcs - a DG 6001 GourmetStar gőzpárolóval hihetetlenül sokféle ételt készíthet el kíméletesen. Ezenkívül hasznos segítőtárs a felolvasztásnál, blansírozásnál vagy akár befőzésnél is. A Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló viszont nem csak az értékes összetevőket kíméli. Használja ki a 249.900,-Ft-os bevezető ajánlatunkat és győződjön meg a gőzben párolás előnyeiről, mégpedig minden kockázat nélkül - a pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően!

 

A gőzpárolót most kötelezettség nélkül 30 napig otthon tesztelheti. Amennyiben nem lenne elégedett, a vásárlás dátumától számított 30 napon belül a Miele információs telefonján egyeztethet a készülék visszaadásáról. További információk a Miele bemutatóteremben és viszonteladó partnereinknél. Az akció 2017.12.31-ig (utolsó vásárlási dátum) érvényes, és csak a Magyarországon vásárolt termékekre vonatkozik. Kifizetés csak magyarországi bankszámlára történik.

2017.02.20.

Vissza