+1 ÉV EXTRA GARANCIA AZ AEG GÁZÜZEMŰ KÉSZÜLÉKEKRE

+1 ÉV EXTRA GARANCIA AZ AEG GÁZÜZEMŰ KÉSZÜLÉKEKRE*

1 év extra garanciát adunk az AEG gázüzemű készülékekre a törvényben meghatározott jótállási időn felül. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 1 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött.

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

*Az extra garancia az alábbi esetekben érvényes:

  • a 2021.01.01.-2021.03.07-ig terjedő időszakra, ha az AEG szervizpartnere kötötte be a készüléket. A szervizlistát itt tekintheti meg.
  • 2021.03.08.-tól, ha a készülék beüzemeléséhez az AEG installációs szolgáltatását veszi igénybe.

 

GYORS HŐFOKSZABÁLYOZÁS, KÖNNYŰ TISZTÍTÁS

Az AEG gázfőzőlapokon kényelmesen és gyorsan készíthet el kedvenc ételeit. A gázfőzőlapon pontosan szabályozhatja a láng erősségét, így minden ételt a megfelelő hőfokon készíthet el. A kerámia felületű főzőlapokat ráadásul tisztán tartani is egyszerű. Ha valami kifröccsen főzés közben, egyszerűen le lehet törölni anélkül, hogy megkarcolná a felületet vagy foltot hagyna rajta.

 

STABIL HŐMÉRSÉKLET, NAGYSZERŰ ÉTELEK

Egy AEG kombinált tűzhely stabilan tartja a beállított hőfokozatot így hamarabb elkészülnek rajta az ételek. Ha PlusSteam (extra gőz) funkciós kombinált tűzhelyet választ, finomabb lesz a sütőben minden fogás. A PlusSteam (extra gőz) programon a húsok, a zöldségek és a sütik is sokkal finomabbak lesznek. A PlusSteam program elején egy kis gőz is éri az ételeket, így azok nem száradnak ki sütés közben. Ezért szaftosabb, zamatosabb és egészségesebb lesz minden falat.

2021.12.31.

Vissza