Igyuk vagy együk a csokit?

A csokinak szinte mindenki örül, ezért vendégvárónak is tökéletes. Készíthet belőle kávés-csokis krémdesszertet ha valami különlegesre vágyik, vagy egy egyszerű csokipudingot, ha szülinapi zsúrt szervez a gyerekeknek.

 

 

Ön csokifüggő? Nagyon helyes!

A csokinak orvosi igazolása van arról, hogy boldoggá teszi az embereket.

A jó minőségű csoki ráadásul:
✔ erősíti az immunrendszert és segít az izomépítésben.
✔ segíti az emésztést, az agyműködést és a sejtek megújulását.

Jó minőségű a csoki?
Ezt Ön is eldöntheti, ha felolvasztja.
Ha sima és fényes az olvadt csoki, akkor jó minőségű. Ha darabos és szürkés árnyalatú, akkor ne használja!
A csokit egyszerűen felolvaszthatja indukciós főzőlapon. Nagyon precízen beállíthatja a hőmérsékletet, ezért a csoki nem ég le.

 

Készítsen otthon csokit!
Megosztjuk Önnel az alap csoki receptjét, és tovább is megyünk ennél! Megmutatjuk, hogyan készíthet otthon diós-aszalt gyümölcsös vagy chilis-sáfrányos csokoládét. Innen pedig már csak egy lépés, hogy saját kollekciót tervezzen
Megnézem, hogy készül >>>

 

2017.01.23.

Vissza